Zmień widoczność shoutboxa
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
206 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 luty 2012 - 17:10
Mysle ze to akurat jest nie na miejscu
Powyższa wypowiedź wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy, bez ostrzeżenia i podania przyczyn.
Shisha TiVi - Video recenzje, tutoriale, faq oraz inne filmy o tematyce fajki wodnej.
Shisha TiVi - Video recenzje, tutoriale, faq oraz inne filmy o tematyce fajki wodnej.
Napisano 18 luty 2012 - 19:10
Dlaczego nie na miejscu? Jarają tam zioło? Bo ja widzę sreberko na cybuchu i chyba podpalanie węgla zapalniczką. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.
Wszystkie moje posty na tym forum to czysta fikcja literacka. Nie ponoszę odpowiedzialności za wywołane przez nie wybuchy szału, akty desperacji, planowane ciąże i nieplanowane samobójstwa.
Napisano 19 luty 2012 - 13:15
Definicja kultury masowej mówi, iż jest to "charakterystyczny dla społeczeństw nowoczesnych typ kultury, której treści adresowane są do masowego odbiorcy (...) Niski poziom treści kultury masowej wyjaśnia koncepcja wspólnego mianownika - aby treści kulturowe mogły być zrozumiałe dla wszystkich, muszą być one przedstawione w najprostszej formie, nie wyrafinowanej, przez co są tak dobierane, aby mogły dotrzeć do jak największej liczby odbiorców." (by ciocia Wiki).
Kina też się wlicza w popkulturę, zwłaszcza, że jest dosyć popularna. Treści przekazywane przez nią to już inna sprawa, akurat na dyskusję w temacie o załamaniu się, hrhrhr.
Daj spokój, wrzucił filmik z głąbami, inni wrzucają screeny z gier, niech sobie wisi.
Kina też się wlicza w popkulturę, zwłaszcza, że jest dosyć popularna. Treści przekazywane przez nią to już inna sprawa, akurat na dyskusję w temacie o załamaniu się, hrhrhr.
Daj spokój, wrzucił filmik z głąbami, inni wrzucają screeny z gier, niech sobie wisi.
Wszystkie moje posty na tym forum to czysta fikcja literacka. Nie ponoszę odpowiedzialności za wywołane przez nie wybuchy szału, akty desperacji, planowane ciąże i nieplanowane samobójstwa.
Napisano 09 maj 2012 - 18:45
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »