Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox Otwórz w nowym oknie

Chirurg : (21 maj 2012 - 10:51 ) Banan chyba niezły jeste.
treq : (21 maj 2012 - 10:47 ) nie bd ryzykował :D
Chirurg : (21 maj 2012 - 10:46 ) dr. 23 nie polecam, ale jak uważasz :)
treq : (21 maj 2012 - 10:46 ) Bannana raspberry melon dr 23 i wildberry takie smaki sa tylko :D
Chirurg : (21 maj 2012 - 10:44 ) hookahwarsaw zrecenzowali dużo Hydro ;)
Chirurg : (21 maj 2012 - 10:44 ) What the hell ?
treq : (21 maj 2012 - 10:43 ) a nie wiem kumpel mi mowil ze skads zamawia i pytal czy nie chce czegos to bedzie 1 przesylka a nie wiem gdzie bierze
Chirurg : (21 maj 2012 - 10:41 ) To jest w teorii Cola + Cynamon + Wiśnia. Pachnie jak wiśnia i cola, ale smaku nie ma
Chirurg : (21 maj 2012 - 10:41 ) A gdzie są ?
treq : (21 maj 2012 - 10:41 ) bo przydaloby sie cos beznikotynowego :).
treq : (21 maj 2012 - 10:40 ) i mnie zaciekawilo co to za smak.:)
treq : (21 maj 2012 - 10:40 ) nie patrzylem te hydro jeszcze nie zdecydowalem sie
Chirurg : (21 maj 2012 - 10:39 ) Endkiu, Mix nie ma ostrzeżeń na opakowaniu ? oO
Chirurg : (21 maj 2012 - 10:37 ) A co ? Kupiłeś już ?
Chirurg : (21 maj 2012 - 10:37 ) Naprawdę, dr.23 nie polecam
treq : (21 maj 2012 - 10:35 ) to lipa
Chirurg : (21 maj 2012 - 10:33 ) Smaku prawie nie ma. Głównie czuć Herbalowy muł.
Chirurg : (21 maj 2012 - 10:33 ) Ja
treq : (21 maj 2012 - 10:29 ) Palił ktoś Hydro DR 23?? co to wgl za smak??
Zurawiu : (21 maj 2012 - 10:25 ) z tego co mi wiadomo to najpierw trzeba zapłacić i dopiero oni zaczynają produkować, czerwone TN'ki fajnie wygladają, jedna już mam zarezerwowaną

Hookah Flip

31 odpowiedzi w tym temacie

klawiszowy

Moderator

• Moderators
  • 867 postów
  • Moja Shisha:Syryjska Fatota, Kaya PN480 Three Window i Gooza
  • Ulubiony tytoń:Tonic - "Pieczarki z octu"
  • SkądPoznań
  • Województwo :Wielkopolskie

Wyświetl postUżytkownik Chirurg dnia 10 kwiecień 2011 - 12:30 napisał

A ta cena... 40$

~110zł to dużo? Nie wydaje mi się. Na moje należy pamiętać, że shishowanie nie jest niezbędne do przeżycia jak żywność, środki czystości czy ubrania. Shisha to hobby, a jako takie raczej zawsze jest kosztowne, więc narzekanie, że coś do fajki kosztuje trochę ponad 100zł jest nie na miejscu. Nie jest to mało, ale nie musisz kupować tego zaraz, a odłożyć sobie na jakiś bajer do shishy chyba nie jest problemem. Aha Chirurg, to nie jest jakaś osobista wycieczka, tylko takie moje przemyślenia na temat osób, które wiecznie krzyczą, że wszystko jest za drogie.

A samej rzeczy bym nie kupił, ponieważ uznaję tylko cybuchy MYA i również vortex jest w mojej kolekcji tylko dodatkiem.

Dołączona grafika

cobi92

-#Shisho Maniak

• Members
  • 922 postów
  • Moja Shisha:Sheecool, Mya cono, Mya Gyro, Mya mini Orb, Inhale Acrylic, Kaya PNX 660, Kaya Q7, Futura XL, Fata morgana 2 L Buchacz, Samoróbka
  • Ulubiony tytoń:SS - Chai Latte, SS - Simple Apple, SS - Cinnamint
  • SkądKalisz
  • Województwo :Wielkopolskie
Klawisz myślę że elegancko oddałeś sedno sprawy. Po 1 to tylko dodatek, nie jest niezbędny do palenia. Po 2 faktycznie jeżeli ktoś chce to i tak kupi odkładając stopniowo kasę.
Osobiście chętnie bym tego spróbował gdyby wymyślili patent na niespływanie soków. Jakoś nie widzi mi się fantasia kapiąca na węgle.
Dodatkowo zastanawiam się czy przypadkiem ilość syfu jaki wciągamy nie jest podobna? Faktycznie nie utlenia się nam folia, natomiast wciągamy chyba więcej produktów spalania węgla, który nie ucieka sobie spokojnie do góry, a leci mimowolnie w stronę tytoniu?

mks

-#Bywalec

• Members
  • 230 postów
  • Moja Shisha:mya qt, sheecool snow gel.
  • Ulubiony tytoń:Fantasia Raspberry lemonade
  • Skądkraków
  • Województwo :Małopolskie
kyrtraq po co komin jak ma sie komin tak jakby w zestawie?
Kaim co do czyszczenia na filmie koles powiedzial ze bardzo latwo sie to robi, jednak Tobie pewnie chodzi o rurke- mysle ze cienki wycior nie mialby z tym problemu.
Sam projekt Ciekawy ale balbym sie o splywajaca melase.

FraggeR

-#Zaglądacz

• Members
  • 23 postów
  • Moja Shisha:Pączek Camel
  • Ulubiony tytoń:SOEX Raspberry
  • SkądJastrzębie Zdrój
  • Województwo :Śląskie
Czyżbym miał DejaVu?!
Któryś z użytkowników chciał skonstruować DOKŁADNIE takie coś, amerykanće odgapili? Wpadli na ten sam pomysł? Może to użytkownik odgapił?
Swoją drogą, został on skrytykowany, jeśli dobrze pamiętam to za oszpecanie shishy i urozmaicanie na siłę, tłumaczył się oszczędnością węgielka...

kyrtraq

-#Bywalec

• Members
  • 112 postów
  • Województwo :Podkarpackie

Wyświetl postUżytkownik mks dnia 13 kwiecień 2011 - 10:25 napisał

kyrtraq po co komin jak ma sie komin tak jakby w zestawie?

To moja "prywatna wycieczka" gdyż moim ulubionym akcesorium do fajki jest wlaśnie komin, a w tej "baterii łazienkowej" nie znajduje on zastosowania.

A gdzie w sestawie masz "jakby komin"? Tam działa zasada komina ale w drugą stronę :D.

A raczej kojarzy mi sie to z zasadą działania grilla :D.

bmi86

-#Shisho Maniak

• Rada forum
  • 826 postów
  • Moja Shisha:PN630 Bohemian Blue, ASH, Aladin Minimi
  • Ulubiony tytoń:Jest dużo dobrych
  • SkądBiałystok
  • Województwo :Podlaskie
kyrtra, o to w tym urządzeniu właśnie chodzi, żeby ciepło, które ucieka z węgielka podczas normalnego palenia było wykorzystywane. W ten sposób węgielki się tak szybko nie zużywają i masz większą możliwość kontroli temperatury. Podstawka pod węgielki działa na identycznej zasadzie jak komin. Na początku masz przy samej folii do rozpalenia, a potem "zdejmujesz" niżej żeby zmniejszyć temperaturę. Nie wygląda to może zbyt estetycznie ale jak się sprawdzi to nie ma co narzekać. Fakt że cena nie zachęca ale gdyby kosztowało z 30zł to pewnie większość krytykujących już by to miało w swojej kolekcji akcesoriów.
<!-- w -->www.smaudio.pl<!-- w -->

Diadlo

Namiestnik

• Moderators
  • 2483 postów
  • Moja Shisha:Mya QT + Pelican 1450
  • Ulubiony tytoń:AF-Pipe, SS-Absolute Zero, SS - Mojito
  • Województwo :brak
Nie, nie kupiłbym tego choćby kosztowało 30 zł. Będzie problem z cieknącą melasą - dlatego uważam to za bezużyteczne.

Dołączona grafika

أركيلة

غليون

حرية

Stefan :)

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 postów
  • Moja Shisha:32" Dynasty Khalil Mamoon
  • Ulubiony tytoń:SB Blue Mist, Serbetli Kokos
  • SkądKraków
Oglądałem filmik i nie widziałem że by z tego podwieszanego "kandelabra" :D coś się lało więc nie kumam o co kaman. Czy kupił bym to? Jestem tradycjonalistą w tej materii(Vorti to dla mnie wystarczająca fanaberia)więc na dzień dzisiejszy - nie. Może zobaczmy najpierw jak to "coś" się przyjmie.A może Kiper najpierw przetestuje - rzuci to nasz rodak na warsztat i po polskiemu wyłoży co i jak. Po co od razu czarownice palić na stosie.
Bombay Sapphire Gin + Dym ;)

Diadlo

Namiestnik

• Moderators
  • 2483 postów

Wyświetl postUżytkownik Stefan ':)' dnia 14 kwiecień 2011 - 14:05 napisał

Oglądałem filmik i nie widziałem że by z tego podwieszanego "kandelabra" :D coś się lało(...)
Nie muszę oglądać filmiku, żeby wyciągnąć takie wnioski. Jeśli napakujesz mokrego tytoniu do pojemnika z dziurkami w dnie to musi kapać - zwłaszcza w czasie długiej sesji. Tytoń nie leży w melasie jak to jest w przypadku klasycznego cybucha tylko z niej ocieka.

Przyznam, że z chęcią bym to wypróbował i sam się przekonał. Bez testów bym tego nie kupił.

Dołączona grafika

أركيلة

غليون

حرية

kiper7

-#VIP

• Rada forum
  • 2213 postów
  • Moja Shisha:KM: Exotica, Alam Mistr; MYA: Mini Orb II, QT, Gelato; Inhale: Acrylic i inne
  • Ulubiony tytoń:AF-Cardamom, Fusion - Miami Beach, Fantasia - Rainbow Burst
  • SkądIlchester UK
  • Województwo :Lubelskie
Tylko, że kurna ktoś na testy musi kupić, żeby ktoś inny mógł się przeć na jego testach :unsure:

Diadlo

Namiestnik

• Moderators
  • 2483 postów
Wy w tej UK to przecież nieźle zarabiacie! Dołączona grafika

Dołączona grafika

أركيلة

غليون

حرية

Stefan :)

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 postów
  • Moja Shisha:32" Dynasty Khalil Mamoon
  • Ulubiony tytoń:SB Blue Mist, Serbetli Kokos
  • SkądKraków
"Rozwiązanie ciekawe, ale cena trochę wysoka. Może kiedyś się zdecyduję i zakupię do przetestowania B) "
Kiper, tak było pisane w pierwszym poście więc po co piszesz potem? "Tylko, że kurna ktoś na testy musi kupić, żeby ktoś inny mógł się przeć na jego testach"
Jak "może" kupisz to "może" przetestujesz i "może" powiesz co o tym sądzisz, wolna wola więc EEZEE TIGER :D
Bombay Sapphire Gin + Dym ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych